0
Domaći fudbal
Partizan v Crvena Zvezda Mozzart Super League Season 2024/2025

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA PREGAZILA PARTIZAN U HUMSKOJ: Istorijska bruka crno-belih u 174. večitom derbiju! (VIDEO)

Objavljeno: 23.09.24 u 20:56

Dominacija i zaslužena pobeda Zvezde!

Fudbaleri Crvene zvezde ubedljivo su slavili u 174. večitom derbiju. Oni su savladali ekipu Partizana sa velikih 4:0 i to na stadionu crno-belih.

Meč je obeležio Šerif Endijaj koji je postigao het-trik.

Prvi pogotak došao je sa bele tačke. Lopta je pogodila Kovača u ruku. To sudija Simović nije prvobitno video, ali je nakon intervencije VAR sobe otišao da pogleda snimak. Nije ga dugo gledao i odlučio da promeni odluku i dosudi penal.

Pogodio je Jovanović stranu, ali je Šerif izuzetno jako pucao i doneo prednost Zvezdi.

Desetak minuta kasnije videli smo najbolju priliku na meču za crno-bele, kada je bek Jurčević zatresao prečku gola Omrija Glazera.

Ubrzo nakon toga, mogla je Zvezda i da duplira prednost, ali Piter Olajinka nije uspeo da iskoristi veliku priliku i prilično se obrukao.

U poslednjem napadu u prvom delu meča, Silas je pogodio i duplirao prednost Zvezde! Njemu je asistirao mladi Maksimović, koji je dobio priliku da sa svega 17 godina debituje u derbiju.

Ipak, tu nije bio kraj. Uspeli su crveno-beli da postignu još dva pogotka, a oba puta bio je precizan Endijaj.

Prvo je Timi Maks Elšnik je izgradio akciju, napravio je Šerifu sve „na tacni“, a ovom je ostalo da postigne gol. Deset minuta kasnije postigao je Endijaj i treći pogodak na meču, a asistirao mu je Prucev.

10
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter