0
Domaći fudbal
Vladan Milojević

Vladan Milojević (FOTO: Starsport)

MILOJEVIĆ NE POTCENJUJE CRNO-BELE: „Partizan je dobar tim, pokazali su to igrama u Evropi!“

Objavljeno: 23.09.24 u 18:37

Sale je dobar trener, posvećen, sa mnogo emocija“

Fudbaleri Partizana dočekaće Crvenu zvezdu u okviru 9. kola Superlige Srbije. Meč se igra na stadionu u Humskoj sa početkom od 19 časova.

Utiske je pre meča za TV Arena sport podelio trener Crvene zvezde Vladan Milojević.

– U svakom slučaju, znate kako, lakše je kada nemate utakmicu, to nema nikakve veze, znali smo raspored, hteli smo da budemo učesnici LŠ, znali smo da ćemo imati jake protivnike. Imali smo manje vremena za oporavak i pripremu, mi smo toga svesni, kao igrači, nadam se da smo se dobro pripremili.

Mimović se povredio, što je naravno uticalo na to da dođe i do određenih „tumbanja“ u sastavu Zvezde pred ovaj večiti derbi.

– Znate kako, mi uvek imamo neke planove, izgubili smo Mimovića na neko vreme, on nam je davao tu stabilnost, imamo dosta mladih, plemenitih igrača, kada negde gledate plan utakmice šta želite da ostvarite, mislim da je Maksimović talentovan, ali ga Milojević nije stavio zato što je talentovan, nego je u Grafičaru i na treninzima pokazao zašto je dobar. Imaju svi apsolutnu podršku svih nas, tako smo se opredelili, pa ćemo da vidimo.

Rekao je Milojević i šta je to što očekuje od igrača Partizana na ovom meču.

– Partizan je dobar tim, ne treba puno pričati o svemu tome, to su pokazali kroz igre kroz Evropu, iako su takvi rezultati došli. Sale je dobar trener, posvećen, sa mnogo emocija, rekao sam kao što sam rekao, biće trka sa Partizanom za titulu, biće dobra utakmica, da bude fudbal ispred svega, ali derbi je, tako da sve može da se očekuje.

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter