1
Domaći fudbal
Aleksandar Stanojević

FOTO: Starsport

STANOJEVIĆ NEPOSREDNO UOČI DERBIJA: Evo šta je trener Partizana poručio pred okršaj sa Zvezdom!

Objavljeno: 23.09.24 u 18:35

Utiske je pre meča za TV Arena sport podelio trener Partizana.

Fudbaleri Partizana dočekaće Crvenu zvezdu u okviru 9. kola Superlige Srbije. Meč se igra na stadionu u Humskoj sa početkom od 19 časova.

Utiske je pre meča za TV Arena sport podelio trener Partizana Aleksandar Stanojević

– Eto igra se derbi, svi smo dobro, jedna utakmica koja nas čini sve srećnim i zadovoljnim.

Upitan je da li se oseća kao da je derbi u pitanju usled manjih gužvi u gradu nego inače.

– Nama je uvek kada se igra derbi vrela atmosfera, međutim ovo je početka sezone, verovatno je i to razlog. Nije takmičarski previše značajna… Sa druge strane nama je uvek vrelo kada se igra derbi.

Upitan je i za stanje terena i ima li on više informacija vezanih za isti, nakon što je on uništen od strane nepoznatih lica pre dva dana.

– Da sada oko toga ne pričamo, dobili smo informaciju, nismo toliko obratili pažnju na to, više smo fokusirani na utakmicu tako da ne razmišljamo o tome.

Stanojević neće izlaziti na teren pre susreta.

– Igrači da, ja nikada ne izlazim pred utakmicu – zaključio je Aleksandar Stanojević.

0
0
1 Komentara
  1. Ne znam zaista šta je to što se dešava u Partizanu već duže vreme, ali ovo je užasno.Da li je skauting, da li je trener, da li su igrači ,da li je uprava, da li je sve to zajedno?Ipak ima nešto simptomatično što sam primetio kod Partizana, to je da je sve krenulo nizbrdo od onog trenutka kada je uhapšena ona njihova mafijaška grupa, zar ne?Prisetite se samo da su rezultati do tog momenta bili relativno zadovoljavajući, navijači takođe zadovoljni i dolazili na utakmice.Sada, ništa od toga.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter