0
Domaći fudbal
Superliga Srbije

during the derby derbi veciti Polufinale Semifinals Kup Srbije Season 2023/2024 match between Crvena Zvezda and Partizan at stadium Rajko Mitic (Marakana) on April 24, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

VEČITI DERBI OD 19.00H: Mogu li Crno-beli protiv ubedljive Zvezde?

Objavljeno: 23.09.24 u 13:46

 

Partizan dočekuje Crveno-bele u 9. kolu Superlige.

 

Večeras od 19h u Humskoj Partizan dočekuje Crvenu Zvezdu u 174. večitom derbiju.

 

Zvezda je u sjajnoj formi, sa 6 pobeda i jednim remijem iz sedam kola. Iako su u LŠ doživeli poraz od Benfike (2:1), Milojević može biti zadovoljan igrom svog tima. Nakon  večerašnjeg derbija, sledeći veliki ispit biće utakmica protiv Intera 1. oktobra.

 

Partizan se, s druge strane, suočava s velikim problemima i serijom loših rezultata. Sa osam odigranih utakmica i svega 11 osvojenih bodova u ligi, tim se nalazi na 7. poziciji tabele. U prošlom kolu su doživeli poraz od OFK Beograda sa rezultatom 3:2, čime su nastavili niz loših rezultata i 5 utakmica bez pobede.

 

U dosadašnjim susretima, Crvena zvezda je bila uspešnija, ostvarivši ukupno 115 pobeda, od čega 68 u prvenstvu, 22 u kupu i 25 u ostalim takmičenjima. Sa druge strane, Partizan je zabeležio 82 pobede, sa 48 u prvenstvu, 14 u kupu i 20 u ostalim takmičenjima. Čak 71 put su se „večiti“ rivali rastali nerešenim rezultatom.

 

U prethodnih pet okršaja između Crvene zvezde i Partizana, Crveno-beli su ostvarili dve pobede, Crno-beli jednu, a dva meča su završena bez pobednika. Treba imati u vidu da je poslednji derbi pripao Crveno-belima rezultatom 2:0.

 

Ne zaboravite da osetite strast večitog derbija uz specijale koje je pripremio AdmiralBet! Pogodite da li će Ivanić M. imati 1+ asistencija & Silas 1+ golova sa kvotom 20, Zubairu postići 1+ golova & Partizan imati 7+ kornera sa kvotom 30. Ako Natho bude jedini strelac, kvota je čak 50! Ovo je samo deo ponude, posetite sajt i pronađite svoju dobitnu kombinaciju! Svi specijali dostupni su igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs.

 

Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Od sada, sve novoregistrovane AdmiralBet igrače očekuje 10 dana besplatne igre – 10 za sport i 10 za slot, potpuno odvojeno! Sve što je potrebno je da se registrujete, verifikujete svoj nalog i igrajte na naš račun.

 

Spremite se za uzbudljivu utakmicu i ispratite večiti derbi uz velike kvote!

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter