1
Domaći fudbal
Crvena Zvezda v Partizan, Kup Srbije, polu finale 24.4.2024

Mirko Ivanic i Bibras Natcho Crvena Zvezda v Partizan, Kup Srbije, polu finale 24.4.2024 photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ZVEZDO POKAŽI KOLIKO SI MOĆNA, PARTIZANE POKAŽI KOLIKO SI VELIKI: Sudar svetova i situacija u večitom derbiju!

Objavljeno: 23.09.24 u 12:26

Svako igra za nešto svoje, da dokaže ovom drugom.

Fudbalski savez Srbije potvrdio je da će 174. večiti derbi biti odigran prema ranije dogovorenom rasporedu, u 19.00 časova.

Oba večita rivala igraju za nešo izuzetno važno, a to je da dokažu da situacija u kojoj se nalaze jeste, odnosno nije samo privid.

Crvena zvezda je sabila Benfiku u šesnaesterac, pokazala da može da igra egal sa timovima najjačih evropskih liga i dokazala da je porasla na svim frontovima.

Sada u ovom derbiju želi potvrdu, da i sa skraćenim igračkim kadrom, može da surovo dominira protiv večitog rivala, i pokaže razliku između evropske elite i liga šampiona.

Sa druge strane, Partizan u ovom meču može da nađe kerozin koji će da zapali celu sezonu. Da pokaže da su kiksevi i porazi samo loša forma, te da je tim Aleksandra Stanojevića stvoren za velika dela.

Fudbaleri crno-belog kluba igraće da ućutkaju sve kritičare koji govore da Partizan nikada nije bio gori, a ne postoji veći način da se pokaže veličina kluba nego kada se sruši najveći rival.

Svako igra ovaj derbi da pokaže nešto, samo se nadamo da pritisak neće previše pokvariti kvalitet utakmice.

Standings provided by Sofascore
0
3
1 Komentara
  1. Oba tima imaju svoje motive. Zvezda pobedom da se zabetonira na prvom mestu. Takođe da Silas počne da opravdava uložen novac. Da Olainka što pre opere onu katastrofalnu igru protiv Befike. A Partizan: pobedom da malo umiri i ovo malo navijača što dolaze, da smanji traumu od ispadanja iz svih Evropski takmičenja ili da totalno (za ovu godinu) ostane samo ime ali ne i veliki klub.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter