0
Evropske lige
SAMED BAZDAR

FOTO: Printscreen/Instagram/Real Zaragoza

SAMED BAŽDAR U STILU SAVA MILOŠEVIĆA: Ultra talentovani Srbin doneo pobedu Saragosi, a Španci već prave poređenja! (VIDEO)

Objavljeno: 23.09.24 u 10:00

Nakon asistencije u prvom kolu došao je i gol i to odlučujući!

Samed Baždar, koji je ovog leta prešao iz Partizana u Saragosu, brzo se pokazao kao kvalitetno pojačanje za španski klub. Njegove partije, kao i reakcije iz kluba, nagoveštavaju da je mladi srpski reprezentativac napravio pravi izbor prelaskom u Španiju.

Nakon što je u svom debiju protiv Kadiza upisao asistenciju, Baždar je preksinoć postigao svoj prvi gol za Saragosu u meču protiv Levantea. Njegov gol doneo je pobedu ekipi koja je slavila rezultatom 2:1, a Baždar je po ulasku u igru vešto savladao golmana Fernandeza, pogodivši slabijom, levom nogom.

Njegov pogodak podsetio je mnoge navijače Saragose na legendarnog Sava Miloševića, bivšeg napadača Partizana, koji je sličnim golom postigao pobedonosni pogodak protiv Valjadolida u sezoni 1998-1999.

Milošević je tokom svog boravka u Saragosi između 1998. i 2000. godine postigao 40 golova u 79 nastupa. Vreme će pokazati da li će Baždar uspeti da se približi tom impresivnom učinku svog prethodnika.

4
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter