0
Košarka
Bogdan Bogdanovic basketball camp

Bogdan Bogdanovic basketball camp

KOLIKO SAMO BOGDAN CENI KARIJA PEŠIĆA: Kapiten želi da svi znaju ko je njegov izbor! (FOTO)

Objavljeno: 22.09.24 u 15:20

„Želim da me trenira Pešić!“

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije i igrač Atlante, Bogdan Bogdanović, nedavno je otvorio svoj košarkaški kamp u Mirijevu, gde je tom prilikom izneo svoja razmišljanja o različitim temama, uključujući i ulogu selektora Svetislava Pešića.

Bogdanović je otkrio kako je u kontaktu sa selektorom i podelio deo njihove nedavne komunikacije.

– Čuli smo se, samo sam mu poslao svoj prvi intervju, gde sam rekao: ‘Želim da me trenira Pešić’. Samo to. Oseća on emociju i odgovornost da ostane, ali opet na njemu je da odluči. To je sad tako, videćemo šta će biti za dva-tri meseca. Ne znam kako ide po pravilima i zakonima, ali smo mu mi sportski rekli da smo zadovoljni saradnjom i da imamo veliko poštovanje. Nadamo se da nas je malo prevario – izjavio je Bogdanović, aludirajući na mogućnost da Pešić nastavi sa reprezentacijom i u narednom periodu.

Bogdanovićev stav pokazuje kako je ekipa zadovoljna saradnjom sa iskusnim trenerom i da je na njemu odluka da li će nastaviti da predvodi nacionalni tim.

Bogdan Bogdanovic basketball camp
Bogdan Bogdanovic basketball camp
1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter