1
Domaći fudbal
stanojevic

FOTO: Printscreen/Youtube/FK Partizan

PITALI STANOJEVIĆA ŠTA MISLI O SKANDALU KOJI SE DESIO SINOĆ NA STADIONU PARTIZANA: Odmah uletela Bilja i ovako odgovorila! (VIDEO)

Objavljeno: 22.09.24 u 12:35

„To nije pitanje za gospodina Stanojevića.“

Fudbalski klub Partizan priprema se za ponedeljak kada će ugostiti Crvenu zvezdu u 174. izdanju večitog derbija, zakazanom za 19 časova.

Na konferenciji za medije održanoj u Humskoj, pred novinarima su se pojavili trener Aleksandar Stanojević i golman Aleksandar Jovanović.

Međutim, neposredno pre početka konferencije, stigla je vest koja je uzburkala javnost – grupa huligana provalila je na stadion i uništila travnjak pred ključnu utakmicu. Novinare je posebno zanimalo da li je ta informacija tačna i kako će klub reagovati, ali je portparolka Partizana Biljana Obradović odmah intervenisala.

To nije pitanje za gospodina Stanojevića. Uviđaj je u toku i bićete obavešteni o rezultatima – rekla je Obradovićeva, oštro presekuvši dalju raspravu na tu temu.

Novinari su, uprkos tome, želeli da znaju da li će teren biti spreman za utakmicu.

Obavestićemo vas o svemu, nadamo se da će sve biti u redu – dodala je Obradovićeva.

2
11
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter