2
Domaći fudbal
Stadion FK Partizan Drone Total

FOTO: STARSPORT

IPAK NIŠTA OD SUTRAŠNJEG VEČITOG DERBIJA?! Huligani unakazili Partizanov teren, nemoguće je igrati u onakvim uslovima! (FOTO)

Objavljeno: 22.09.24 u 12:21

Skandal!

U noći između subote i nedelje, teren stadiona Partizana u Humskoj je pretrpeo ozbiljna oštećenja, samo dan pred zakazani duel sa Crvenom zvezdom, koji je planiran za ponedeljak u 19 sati.

Grupa nepoznatih lica je provalila na stadion i gotovo uništila travnjak, čime je održavanje utakmice dovedeno u pitanje.

Prema informacijama koje smo dobili od fudbalskog kluba, nepoznati počinioci su noćas ušli na stadion i značajno oštetili teren. Trenutno nije jasno da li će meč moći da se održi u predviđenom terminu – prenosi Instagram nalog pbg.news.

Fotografije sa mesta događaja otkrivaju značajnu štetu, sa dubokim kanalima i rupama po terenu, što otvara pitanje može li se trava obnoviti na vreme.

U međuvremenu, policija je obaveštena, a rukovodstvo kluba je zatražilo detaljnu istragu. Pregledaju se snimci sa sigurnosnih kamera u pokušaju identifikacije odgovornih za ovaj incident.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

@pbg.news је поделио/ла објаву

4
19
2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter