0
Fudbal
Serhio Romero

FOTO: Printscreen/X

HAOS U ARGENTINI: Golman Boke nakon poraza u derbiju uleteo među navijače! (VIDEO)

Objavljeno: 22.09.24 u 10:29

Romero želeo da se obračuna sa navijačima!

Serhio Romero, legendarni argentinski golman i dugogodišnji reprezentativac, našao se u centru pažnje nakon što je ušao u sukob sa navijačima.

Nakon poslednjeg sudijskog zvižduka, golman je krenuo ka tribinama, gde je nastala prava pometnja. Deo publike pokušao je da ga napadne, dok su drugi navijači pokušavali da smire situaciju.

River Plejt je trijumfovao nad Bokom Juniors sa 1:0 na gostujućem terenu, a ključni trenutak meča bio je pogodak Manuela Lancinija u 20. minutu. Međutim, utakmica je mogla završiti drugačije da gol Miltona Himenesa u sedmom minutu nadoknade nije bio poništen zbog igranja rukom.

Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kojem se vidi kako Romero izlazi iz tunela, ali postaje meta verbalnih uvreda od strane navijača, što je dovelo do njegovog povratka ka tribinama.

Dok su neki pokušavali da se fizički obračunaju sa golmanom, drugi su nastojali da spreče eskalaciju sukoba. Uz pomoć igrača i osoblja, situacija je na kraju stavljena pod kontrolu, ali incident nije prošao bez posledica.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter