0
Košarka

Zoran Savic Partizan v SC Derby-Aba League Season 2021-2022 Beograd, 09.10.2021 foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

ZORAN SAVIĆ O SITUACIJI U PARTIZANU: „Jedini problem nam je startna četvorka“ (VIDEO)

Objavljeno: 22.09.24 u 09:34

„Sve u svemu, zadovoljan sam dosadašnjim tokom priprema“

Košarkaši Partizana nagovestili su da će imati uspešnu sezonu, nakon što su u subotu uveče u prijateljskom meču ubedljivo savladali evropskog šampiona, ekipu Panatinaikosa. Na impozantnom „Panatinaiko“ stadionu u Atini, Zoran Savić, sportski direktor crno-belih, osvrnuo se na trenutnu situaciju u klubu.

Kakvo je Savićevo mišljenje o pripremama Partizana?

Malo vremena imamo za pripreme. Evroliga ne dozvoljava više od pet sedmica da se pripremimo, pa mislim da smo u tom periodu napravili dosta. Jedini problem koji imamo je povreda Ajzeje Majka, pa ne znamo gde se nalazimo kada je u pitanju startna četvorka. Mislim da će da se vrati narednih dana treninzima, pa ćemo da vidimo kakva je tu situacija. Sve u svemu, zadovoljan sam dosadašnjim tokom priprema – rekao je Zoran Savić za zvanični Jutjub kanal KK Partizan.

Ajzeja Majk, koji je prošle sezone bio deo idealne petorke Evrokupa, povredio je nogu na svom prvom treningu u Partizanu, a vreme njegovog povratka još uvek nije precizno određeno.

Savić je komentarisao i sam meč na istorijskom stadionu.

Očito je da je ovaj ambijent doprineo lošijim procentima šuta obe ekipe, teško je navći se.

5
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter