0
AdmiralBet ABA Liga
Crvena Zvezda and Cacak 94 Kup Radivoja Koraca semi finals match

Crvena Zvezda and Cacak 94 Kup Radivoja Koraca semi finals match

SKORO RASPRODATE KARTE ZA MEČ DUBAIJA I ZVEZDE: Očekuje se spektakl, a evo kolika je cena najjefitinije ulaznice!

Objavljeno: 21.09.24 u 19:02

Najjeftinija karta košta 75 dirhama (oko 2.142 dinara).

Košarkaški klub Dubai priprema se za svoju prvu organizaciju domaće utakmice, a za protivnik je Crvena zvezda, što je izazvalo veliko interesovanje kod ljubitelja košarke.

Ovaj istorijski susret privukao je pažnju, a hala će biti gotovo puna, jer su karte već gotovo rasprodate.

Preostale su svega 42 ulaznice na različitim mestima u areni. Najjeftinija karta košta 75 dirhama (oko 2.142 dinara), što je relativno pristupačna cena za lokalne uslove, iako je među skupljima u regionu. Najskuplje karte uz aut-liniju, koje su koštale 1.349 dirhama (oko 38.522 dinara), već su rasprodate.

Preostale ulaznice nalaze se u sektorima „CAT D“, „CAT C“, „CAT A“, koje su među jeftinijima, dok je sektor „BASELINE A“ sa premium kartama još u ponudi. Očekuje se ogroman odziv publike, naročito ako se uzme u obzir da u Dubaiju živi preko 5.000 Srba.

Meč između Crvene zvezde i KK Dubai održaće se u okviru prvog kola nove sezone ABA lige u nedelju, 22. septembra, sa početkom u 17 časova po srpskom vremenu, u „Coca-Cola“ areni.

7
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter