1
Domaći fudbal
goca tržan

FOTO: Printscreen/FK Partizan

GOCA TRŽAN POSLALA PORUKU IGRAČIMA PARTIZANA: Ja sam dete vojnog lica, nema straha – nema ucene! (VIDEO)

Objavljeno: 21.09.24 u 13:48

„Sviđa mi se što ste ušli u te pankerske navijačke pesme, ja sam odrasla na toj kulturi“

Muzička zvezda Goca Tržan, govorila je o svojoj povezanosti s Partizanom pred 174. „večiti derbi.“

U razgovoru za klupski sajt, Goca se osvrnula na svoje odrastanje uz Partizan, spominjući pank kulturu i navijačke pesme koje su bile deo njenog identiteta kao navijačice. Istakla je koliko je ljubav prema Partizanu oblikovala njen život i strast prema fudbalu.

– Ja sam dete vojnog lica, odrasla sam na Fontani i tamo je sve PFC, nema tu mnogo izbora, svi navijaju za Partizan. Sviđa mi se što ste ušli u te pankerske navijačke pesme, ja sam odrasla na toj kulturi – rekla je Tržan, dodajući da je njen život bio duboko obeležen ljubavlju prema klubu.

Sviđa mi se što ste ušli u te pankerske navijačke pesme. Odrasla sam uz tu kulturu i pesme koje prate Partizan – dodala je ona.

Goca Tržan je istakla da je njena omiljena pesma „Samo jedan klub, samo jedan grad, samo Partizan, samo Beograd“ i da ona u potpunosti odražava njen osećaj prema klubu. Pred derbi, Tržan je poslala motivacionu poruku igračima Partizana:

Dajte mi sve što imate od sebe, nema straha, nema ucene. Gledajte napred, ne osvrćite se, samo na gol i pucajte najviše što možete!

28
7
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter