2
Košarka
aleksa avramović

FOTO: Instagram/cskabasket

AVRAMOVIĆ O INTERESOVANJU CRVENE ZVEZDE: „Ja sam srpski igrač – oni su srpski klub!“

Objavljeno: 21.09.24 u 10:43

„Apsoultno nisam nijednog trenutka razmišljao u tom pravcu“

Aleksa Avramović, srpski košarkaš koji je nedavno prešao u CSKA Moskvu iz beogradskog Partizana i mnoge iznenadio svojom odlukom.

Za njega su se interesovali mnogi klubovi iz Evrolige, kasnije i iz NBA lige, ali je on odlučio da ode u Rusiju.

Njega je želela i Crvena zvezda što je potvrdio i predsednik kluba. Nebojša Čović, prvi čovek kluba sa Malog Kalemegdana, otvoreno je rekao kako bi voleo da vidi Avramovića nekada u crveno-belom. U razgovoru za Meridian sport, Aleksa je istakao da ničega nije bilo.

“Nikada zaista nije bilo ništa. Apsoultno nisam nijednog trenutka razmišljao u tom pravcu. Ja imam samo veliko poštovanje prema Zvezdi. Ja sam srpski igrač, oni su srpski klub i naravno da postoji uzajamno poštovanje. U Zvezdi igraju moji saigrači iz reprezentacije – moja braća. Odnos Zvezde i Partizana ne gledam uopšte tako ostrašćeno, već kao sportski rivalitet. Kada sam igrao u Partizanu, uvek sam davao maksimum da ih pobedim. Nekada sam uspevao, nekada nisam. Ne želim nikoga da mrzim u životu”.

49
2
2 Komentara
  1. Auuuu, Aleksa crni čoveče, šta to pričaš? Reci da su te oteli, da to nisi ti izjavio, štagod, ali ne brukaj se više aman…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter