1
Košarka
bertans

FOTO: Printscreen

BERTANS OTKRIO ZBOG ČEGA NIJE DOŠAO U PARTIZAN: Dubai je ono što sam želeo, nije do novca!

Objavljeno: 21.09.24 u 08:58

„Moram da razmišljam o porodici…“

Davis Bertans je kako stoje stvari stavio tačku na svoju NBA karijeru i vrati se na Stari kontinent. Ipak, Letonac je gotovo ceo košarkaški svet iznenadio odlukom da potpiše za Dubai.

Od kada je izašla informacija da Bertans napušta NBA, kod navijača Partizana se pojavila velika euforija, te su mnogi smatrali da je upravo to idealan trenutak za njegov povratak u crno-beli dres.

FOTO: STARSPORT

Kada su navijači širom Evrope čuli da Bertans ide u klub koji ne igra Evroligu, iznenadili su se. Kada su navijači Partizana čuli da ne ide u njihov voljeni klub – razočarali su se.

„Znam da je agent pričao sa svim evroligašima. Ali, iskreno, nisam dobio ponudu koja je na duge staze. Zaista nije do novca. Ja i dalje osećam da mogu dobro da igram, a nisam želeo da idem negde na godinu dana, pa da možda moram opet da se selim. Nemam više 18 godina. Moram da razmišljam o porodici, a Dubai je neverovatan grad, super-bezbedan, sjajan za decu, sa mnogo internacionalnih škola… Tri godine na istom mestu je ono što sam želeo.“, istakao je Bertans za Meridian sport. 

4
7
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter