0
Kladionica

FOTO: Twitter/Manchester City

FUDBAL SE SELI NAZAD U DOMAĆE LIGE: Šta nas čeka ovog vikenda?

Objavljeno: 20.09.24 u 16:41

 

Počinju nova kola domaćih liga, a na programu su i derbiji.

 

Posle spektakularnog prvog kola Lige šampiona, vreme je da vidimo da li će se pljusak golova nastaviti i u domaćim ligama. Očekuju nas uzbudljivi susreti u Italiji, Engleskoj i Španiji.

 

U Italiji se priprema milanski derbi između Intera i Milana, dok Juventus sprema vatreni doček Napoliju. Trenutno je Udinese na vrhu Serie A, a u stopu ih prate Napoli, Inter i Juventus, dok se Milan nalazi na 10. mestu.

 

Ljubitelji engleskog fudbala ne smeju propustiti duel između Arsenala i Mančester Sitija – mogu li Tobdžije iznenaditi na Etihadu? U Španiji, Viljareal i Barselona obećavaju spektakl prepun akcije i golova!

 

AdmiralBet donosi poseban izazov za sve ljubitelje fudbala – predvidite koliko će golova pasti u ovim mečevima i osvojite vredne nagrade! Sve što treba da uradite je da se kladite na igrače za koje znate da će postići golove, a na kraju svakog kola, 10 učesnika sa najvećom dobitnom kvotom osvaja sjajne nagrade.

 

Ali tu nije kraj!  Troje koji ostvare najveće kvote tokom sezone, podeliće dodatnih 1.000.000 dinara! Pored toga, možete se kladiti se na golove u jednom danu ili odigrati minimum 3 para sa 1.30 kvotom i očekivati povećanje dobitka za svaki sledeći!

 

Promocije i specijali dostupni su svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije.

 

Pogodite koliko će se puta zatresti mreža i naplatite znanje!

 

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter