2
Evrokupovi
Crvena Zvezda vs Benfica, UEFA Champions League

Crvena Zvezda vs Benfica, UEFA Champions League, 19. September 2024. 19.9.2024. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

ZVEZDA NADIGRALA BENFIKU I PONOSI SE TIME: Klub objavio tekst o sjajnoj utakmici protiv portugalskog velikana! (FOTO)

Objavljeno: 20.09.24 u 16:10

Evo šta je klub sa Marakane poručio.

Nakon poraza od Benfike (1:2) gde je Crvena zvezda pokazala da poseduju kvalitet za ligu sampiona, klub seoglasio na društvenim mrežama tekstom o sjajnoj partiji u elitnom evropskom takmičenju.

– Pokazala je Crvena zvezda sinoć da joj je mesto u Ligi šampiona, o čemu svedoče i statistički parametri koji govore da je rezultat na meču protiv Benfike mogao da ode i u druom smeru, jer je naš tim gotovo u svemu bio bolji.

-Falilo je fudbalerima našeg tima i sreće, i iskustva, i koncentracije, nema dileme, ali je utisak i da su golovi od Benfike jeftino primljeni, o čemu je govorio i šef stručnog štaba Vladan Milojević. Ako pogledamo statističke parametre, utakmica je daleko više pripala Zvezdi – stoji u tekstu crveno-belih

Došlo je i do oglašavanja na društvenim mrežama.

– Iza nas je prva noć u ovosezonskom najelitnijem takmičenju Evrope. Ukus posle nje je gorak, zbog rezultata koji je ostao, ali tu gorčinu gasi ukus ponosa, jer smo još jednom videli fantastičnu atmosferu i najverniju publiku na svetu, o kojoj i danas pišu brojni mediji. Ona nam je nada za duele koji slede, vetar u leđa i podrška koja je našim momcima sada najpotrebnija, jer se već u ponedeljak igra 174. ‘večiti derbi’! Idemo dalje!

3
2
2 Komentara
    • naravno nula ali zvezda nema roster za ligu šampiona pa samim tim povreda milovića pa donekle i Rodića je umanjila šanse za pozitivan rezultat plus ova trojica što su došli pre nedelju dana znalo se da ne mogu dovoljno pomoći ali druga priča će biti od trećeg kola videćeš i ti i svi ostali

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter