0
Domaći fudbal
Delije

during the International Friendly Prikateljski match between Crvena Zvezda and FC Zenit Saint Petersburg at stadium Rajko Mitic (Marakana) on March 23, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PORTUGALCI STREPE OD GROTLA MARAKANE: Smatraju da je ona jedan od najvećih aduta Zvezde!

Objavljeno: 19.09.24 u 13:34

Portugalci strepe od Marakane.

Pred fudbalerima Crvene zvezde je veliki izazov, jer će u četvrtak od 18:45 na stadionu „Rajko Mitić“ ugostiti Benfiku u prvom kolu ligaškog dela Lige šampiona.

Koliko je zapravo neprijatno igrati na Marakani svesni su i strani novinari. Portugalski novinar Nuno Reis, koji se nalazi u Beogradu, posetio je stadion „Rajko Mitić“ i napisao, a to je preneo b92:

„Stadion Rajko Mitić biće mesto gde će Benfica odigrati svoj prvi meč u novoj Ligi šampiona. Dom Crvene zvezde nalazi se u Beogradu, glavnom gradu Srbije. Ime stadiona (koje je promenjeno 2014. godine) predstavlja počast bivšem igraču i legendi kluba Rajku Mitiću, koji je odigrao više od 500 utakmica za Crvenu zvezdu. Stadion je dobio nadimak „Marakana“ u znak priznanja za čuveni stadion ‘Maracanã’ u Rio de Žaneiru“.

6
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter