0
Košarka

Bogdan Bogdanovic Nikola Milutinov Srbija - Kanada 8.9.2023. (photo by STARSPORT)

„BOGDANOVIĆ IMA INSTIKT UBICE“: Stojaković hvalio kapitena Srbije, pa poručio – To me je najviše impresioniralo! (VIDEO)

Objavljeno: 18.09.24 u 23:23

„Bogdan zna šta radi!“

Ognjen Stojaković, pomoćni trener Denver Nagetsa i član stručnog štaba reprezentacije Srbije, u intervjuu za „DNVR Nuggets“ podkast govorio je o svom iskustvu rada sa Bogdanom Bogdanovićem.

Stojaković, koji je već drugu godinu deo srpskog tima, istakao je koliko dobro poznaje Bogdanovića, kako na terenu, tako i van njega.

Serbia v Greece Friendly match
FOTO: STARSPORT

– I ja ga volim. Da, ako bih morao da izaberem jednu reč da ga opišem kao igrača, rekao bih da je ubica. Ima taj instinkt ubice i zna šta radi – rekao je Stojaković.

Takođe, komentarisao je kako je veoma srećan što se tim vratio posle neprospavane noći nakon poraza od Amera.

– Odigrali smo tu poslednju utakmicu. Ako izgubite tu utakmicu, to mnogo znači. Videli smo Srbiju, Jokića i igrače, i oni su se lepo oporavili, osvojili bronzanu medalju, i to je bilo sjajno. Najviše me impresioniralo to što su se oporavili. Da li je to bila noć bez sna, jer ste bili tako blizu – zaključio je.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter