0
Košarka
dubai

FOTO: X/@dubaibasket

BERTANS PO PRVI PUT KAO KOŠARKAŠ DUBAIJA: „Možemo da pobedimo bilo koga, ovo je mesto gde pre svega mogu da igram“ (VIDEO)

Objavljeno: 18.09.24 u 21:21

Mnogo je momaka u ovom timu koji su igrali na visokom nivou“

Sezona u ABA ligi se bliži, a Davis Bertans, koji se pridružio ekipi iz Dubaija, govorio je po prvi put od dolaska u ovaj klub.

Bertans, koji je jedan od najvećih transfera u regionu, istakao je da je imao jaku želju da nastavi svoju karijeru u Dubaiju i da veruje da će tu ostvariti značajne uspehe.

– Zaista sam uzbuđen. Dobro je poznato da je Dubai veoma internacionalan grad. Zaista želim da igram, i ovo je mesto gde mogu to da ostvarim, pre svega. Kao što je Dejan rekao, napredujemo, postajemo sve bolji iz utakmice u utakmicu, i pobedimo što je više moguće utakmica. Mnogo je momaka u ovom timu koji su igrali na visokom nivou, i mislim da, ako budemo igrali zajedno, možemo pobediti bilo koga – izjavio je Bertans pred start sezone.

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter