0
Evrokupovi
zvezda press 52456

FOTO: STARSPORT

DUARTE PRED BENFIKU: „Razlika između Benfike i Zvezde nije velika!“ (VIDEO)

Objavljeno: 18.09.24 u 13:38

Duarte jako dobro zna kako je igrati protiv Benfike.

Crvena zvezda sutra od 18:45 na svom terenu dočekuje Benfiku, u okviru prvog kola Lige šampiona.

Uoči tog susreta, medijima su se obratili trener Vladan Milojević i napadač „crveno-belih“ Bruno Duarte.

Iako je Benfika trenutno možda u očima pojedinih navijača mnogo veća, mada Bruno Duarte ne deli to mišljenje:

Razlika između liga u Portugalu i Srbiji je ta što u drugim ekipama koje se takmiče, pored velikih ekipa u zemlji, nivo je mnogo bolji i igrači i nivo stadiona, Portugalija ima stadione i navijače koji su mnogo bolji i to mnogo pomaže. Nivo je mnogo veći. Srbija ima odlične igrače, mislim da nije toliko velika razlika, a što se tiče klubova. Zvezda je ogroman klub, isto koliko i Benfika, imaju istoriju koja je tako lepa i možda je razlika u investicijama i uslovima. Ali pitanje samih igrača, mislim da svi ovde dajemo maksimum na najvišem nivou koji možemo. U pogledu klubova, razlika nije velika. – rekao je Zvezdin napadač na konferenciji za štampu, te potom dodao:

Benfika uvek angažuje odlične igrače i ovo će opet biti odlična sezona za njih. To su odlični igrači, to je uvek bila ekipa koja je imala izvrsne igrače i prirodno je da će ovo biti teška utakmica. Prošle godine kada sam igrao sa njima, igrali smo na Da Lužu, bilo je prepuno, ali smo uspeli da ih pobedimo, zato je važno da se protiv takvih ekipa budemo ujedinjeni i da damo 200 odsto mogućnosti. Verujem u naš potencijal, važno je da damo sve od sebe i verujemo u pobedu. – dodao je Zvezdin napadač, koji veruje da će im navijači mnogo pomoći:

Ovde će naši navijači dosta da nam pomognu. Oni nas podižu kada nam je potrebno. Kada započne igra i uđe na teren osećamo dobru energiju i mislim da sve ove ekipe, ne samo Benfika, već sve koje uđu na Marakanu, osećaju energiju koja je u našu korist i to moramo da koristimo za nas. – poručio je Duarte.

Iako je svakom napadaču bitno da postiže golove u kontinuitetu, Bruno tvrdi da se on time neće opterećivati.

Naravno, napadači žive od golova i hvala Bogu imamo dobar posao, dobro radimo, siguran sam da ćemo protiv Benfike imati dobar rezultat. Uvek kada napadač napada, oseća se sigurnost da ćemo dati gol, ali to mi ne smeta, njihovi napadači mi ne smetaju, meni je u glavi samo da pobedimo, ne da li ću ja dati gol, važna je samo Zvezda, ako bude moguće daću i gol i tim bolje. – reči su Zvezdinog napadača.

 

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter