3
AdmiralBet ABA Liga

Željko Obradović (FOTO: Starsport)

ZELJKO OBRADOVIC PONOSAN: „Prvi smo napravili taj korak, to je inspirisalo i druge!“

Objavljeno: 18.09.24 u 13:16

Zaista je prelepo gledati košarku na otvorenom.

Trener Partizana, Željko Obradović, dao je izjavu za grčke medije uoči turnira „Pavlos Janakopulos“ koji će se održati na legendarnom stadionu Panatinaikosa.

Ovaj turnir, na kojem učestvuju četiri evroligaška giganta – Partizan, Panatinaikos, Anadolu Efes i Makabi Tel-Aviv – obećava pravi košarkaški spektakl.

Obradović nije krio emocije pred povratak u Atinu, grad koji smatra svojom „drugom kućom“. Istakao je koliko mu znači učešće na turniru posvećenom Pavlosu Janakopulosu, osobi koju duboko poštuje.

Partizan Mozzart Bet v Paris Basketball: NIS Open Air Friendly Tournament
FOTO: STARSPORT

Posebno je naglasio koliko mu je drago što sve više klubova širom Evrope počinje da organizuje ovakve turnire na otvorenim terenima, što dodatno doprinosi popularizaciji košarke i daje poseban čar ovakvim manifestacijama.

Da, ovaj turnir je nešto vrlo slično onome što smo mi organizovali pre godinu dana sa Fuenlabradom na Tašmajdanu. Bila je divna atmosfera i čitav svet je video taj spektakl. To je bilo zaista nešto posebno. Mislim da je ono što smo mi uradili pre godinu dana sada inspirisalo druge klubove da urade nešto slično. I zbog toga smo ponosni. Jer mi smo napravili prvi korak ka organizaciji utakmica na otvorenom – rekao je trener Partizana.

13
3
3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter