2
Evrokupovi
Strahinja Pavlović, Luka Jović

FOTO: X/@acmilan

NEZAHVALNI ITALIJANI: Pljušte kritike na račun Strahinje Pavlovića posle jedne slabije partije!

Objavljeno: 18.09.24 u 11:40

Ne treba upirati prst, generalno loša partija Milana!

Milan je sinoć pretrpeo težak poraz na domaćem terenu, uprkos tome što su poveli protiv Liverpula, koji je na kraju slavio sa 3:1. „Rosoneri“ nisu imali odgovor na brze napade i dominantnu igru gostiju sa „Enfilda“.

Iako je očekivano više, posebno od odbrane Milana, ona je pokazala ozbiljne slabosti, a Strahinja Pavlović, koji je dosad bio istican kao ključan igrač ove sezone, nije uspeo da se izbori sa pritiscima. Njegove performanse, naročito posle pogotka protiv Lacija, bile su na visokom nivou, ali je sinoć posustao u nekoliko ključnih situacija.

Najviše kritika Pavlović je dobio zbog svoje slabosti u vazdušnim duelima, posebno kod gola Virdžila Van Dajka, kada je potpuno izgubio duel i dopustio Liverpulu da preokrene meč. „Gazeta“ je bila nemilosrdna u proceni Pavlovićeve igre, ocenjujući Milanovu odbranu kao „neorganizovanu i defanzivno praznu“. Dodatno je istaknut i trener Paulo Fonseka, kojem se zamera što još nije uspeo da reši probleme u odbrani.

Na portalu „90min.com“, Pavlović je dobio ocenu 4 od 10, zajedno sa Kalabrijom, kao jedan od najslabijih aktera meča. Njegova visina i fizička snaga, koje bi trebalo da budu prednosti, sinoć su izostale, a Gakpo ga je lako nadmudrio kod trećeg gola Liverpula.

Slične kritike su stigle i sa „Football Italia“, gde je Pavlović dobio ocenu 5.5, uz opasku da je mogao samo da posmatra kako Van Dajk postiže gol. „MilanNews“ je bio nešto blaži, ocenivši ga sa 5, ali je i dalje bio među najslabijim pojedincima na terenu.

3
3
2 Komentara
  1. Ne treba upirati prst u Cepanicu Pavlovića nakon jedne loše partije ali zato proglašavati ga novim Vidićem nakon jedne dobre urakmice je prava stvar.
    Jer Franjovi svjedoci znaju zašto!

    0
    1
    Odgovori
  2. Kakvo rapavo skičanje..
    Kako nariču Franjovi svjedoci čim neko samo takne u njihovog “panjinu” Straleta koga dižu u nebesa, kuju u zvezde i proglašavaju novim Vidićem..

    0
    2
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter