0
Fudbal

BELGRADE, SERBIA - FEBRUARY 18: Zlatan Ibrahimovic of AC Milan looks on prior to the UEFA Europa League Round of 32 match between Crvena Zvezda and AC Milan at on February 17, 2021 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

ZLATAN IBRAHIMOVIĆ: „Žao mi je Luke Jovića“

Objavljeno: 18.09.24 u 08:49

„Nismo počeli kako smo hteli“

Fudbaleri Milana otvorili su novu sezonu Lige šampiona porazom, iako su prvi postigli gol, na kraju su izgubili od Liverpula rezultatom 3:1 na svom terenu.

Uoči samog duela, za italijanske medije govorio je bivši napadač Milana, a sada savetnik kluba, Zlatan Ibrahimović, koji se osvrnuo i na situaciju sa Lukom Jovićem.

Nismo počeli kako smo hteli, ali s strpljenjem ćemo ostvariti naše ciljeve. Sve je išlo kako smo želeli, doveli smo igrače za koje smo mislili da nam nedostaju. Nedostajao nam je drugi napadač i doveli smo Abrahama. Žao mi je Jovića koji je ispao iz spiska. Otkako sam prihvatio da više ne igram, ne propuštam teren, nedostaje mi adrenalin. Ovi trenuci su bili divni, ali kada nešto prihvatiš, ne možeš se vratiti – izjavio je Ibrahimović, a zatim je dodao zapažanje:

Moja odsutnost? Kada lav ode, mačići dolaze! Kada se lav vrati, mačići nestaju. Nivo je vrlo nizak, previše se priča, ali ja samo mislim na rad. Bio sam odsutan iz ličnih razloga, ali sam ovde od prvog dana. Moja uloga? Jednostavna je: ja sam vođa, a svi ostali rade za mene!

2
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter