0
Evroliga
Kup Radivoja Koraca, kup Srbije, polufinale Crvena Zvezda Partizan kosarka

Kup Radivoja Koraca, kup Srbije, polufinale Crvena Zvezda Partizan kosarka

SRBIJA ĆE IMATI JOŠ JEDNOG PREDSTAVNIKA U EVROLIGI: Evo o kome je reč!

Objavljeno: 17.09.24 u 23:28

Lepo je videti da srpske sudije napreduju.

Srbija će ove sezone ponovo imati predstavnika u elitnom evropskom košarkaškom takmičenju, ali ovog puta ne samo kroz Crvenu zvezdu i Partizan, već i kroz jednog od najboljih mladih sudija sa ovih prostora.

Stefan Ćalić, koji je prošao kroz ozbiljan edukativni proces pod okriljem Košarkaške lige Srbije, dobio je priliku da postane deo Evrolige.

Na nedavno održanom stručnom seminaru, zvanično je potvrđeno da će Ćalić, kao novo ime na međunarodnoj sceni, predstavljati Srbiju među evropskom sudijskom elitom.

– Ja sam pre svega sudija Košarkaške lige Srbije, koja mi je omogućila da se razvijam i napredujem i na kraju dođem do Evrolige. Za razliku od prethodne dve godine ima malo više promena pravila, ne velikih i krucijalnih, ali se svi moramo upoznati sa njima na pravi način, da bismo od samog starta sezone bili na istom nivou razumevanja istih – rekao je Ćalić za Telegraf.

17
7
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter