1
Evrokupovi
Ljubinko Drulović

FOTO: FSS

DRULOVIĆ PORUČIO PORTUGALCIMA PRED DUEL SA ZVEZDOM: „Nemaju konkurenciju u zemlji – Milojević veoma brine o dobroj odbrani!“

Objavljeno: 17.09.24 u 22:26

Izuzetno cene njegovo mišljene u Portugalu!

Crvena zvezda će imati ogromnu podršku navijača na utakmici protiv Benfike u okviru 1. kola Lige šampiona, s obzirom na to da je stadion gotovo u potpunosti rasprodat.

Duel srpskog i portugalskog velikana rezervisan je za četvrtak od 18:45. Uoči tog susreta proslavljeni srpski as Ljubinko Drulović govorio je za portugalske medije:

– Crvena zvezda je veliki klub i ima veliku tradiciju. Ove godine su se pojačali sa mnogo igrača, mogu čak i da formiraju dva kvalitetna tima. Uspeli su da uđu u Ligu šampiona, dostignuće koje je dobro ne samo za klub, već i za državu. Imaju mnogo stranih igrača, nešto što nije bilo normalno pre nekoliko godina, a to je klub sa mnogo novca u ovom trenutku. – rekao je Drulović za „Zerozero“, te potom dodao:

zvezda napredak 52330
FOTO: Starsport

– Jedva čekam da vidim šta će uraditi u Ligi šampiona, pošto nemaju konkurenciju u zemlji. Nijedan klub nema šanse sa Crvenom zvezdom, oni su jedini kandidat za titulu i verujem da će lako postati šampioni. Liga šampiona će biti dobar test da vidimo da li može da se takmiči sa velikim timovima. Dalje, dovoljno je napomenuti da je Crvena zvezda osvojila poslednjih sedam izdanja šampionata Srbije.. – dodao je on.

Što se tiče Vladana Milojevića i njegovih taktičnih zamisli, Drulović je rekao:

– Zaista zavisi od protivnika. Kod Milojevića postoji velika briga o dobroj odbrani i brzom izlasku u tranziciju, to je obično sistem tima u evropskim takmičenjima. Štaviše, mnogi igrači koji su dovedeni su brzi igrači i ispunjavaju ovaj uslov. To je taktički dobro organizovan tim i, posebno u Ligi šampiona, iskoristiće kontranapad. – zaključio je on.

31
2
1 Komentara
  1. Samo pamet u glavu ,ne srljati ,već taktički mudro ali hrabro i srčano , jer u protivnom ,proćićemo kao Dinamo !!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter