1
Evrokupovi
Untitled

FOTO: Screenshot

MOLE SE TORCIDA I HAJDUK DA OSVOJE NEŠTO PA ONDA NEKA PRETE DELIJAMA: Hrvatski klub iz Splita sinonim za gubitnike, pa im uteha u napadu na Srbe!

Objavljeno: 17.09.24 u 18:04

Milioni proćerdani, a brukaju se i u domaćem prvenstvu, ali i od anonimusa u Evropi.

Dvadeset godina bez titule i pored silnih finansijskih ulaganja, brukanje u Evropi od Ružemberoka, Gzire, Dile Gori, Tobola i mnogih drugih definitivno su nakupili dve decenije frustracije u navijačima Hajduka.

Kako su apsolutno nemočni da išta ikada osvoje u ovom veku, onda projektuju svoj bes i mržnju na Srbe, te su neslanim šalama jutros na Gugl mapama doživeli verovatno najveći uspeh u skorijoj istoriji kluba.

Naravno, ako ne mogu da se raduju pobedama u Evropi i trofejima svog tima, navijači Hajduka su odlučili da navijaju za strane klubove, pa će tako najverovatnije pokušati da naprave skandal ulaskom na stadion sa navijačima Benfike, koja je gubitnički tim na svoj poseban način, pa ni ne čudi bliskost dveju navijačkih grupa.

Kako saznaje Telegraf,  očekuje se bar petnaestak vodećih ljudi iz Torcide, ali je pitanje i da li će uspeti da zavaraju trag srpskoj policiji, koja će sigurno biti posebno alarmirana pre ovog meča zbog potencijalnog susreta Delija i Torcide. Manje grupice će sigurno doći u Beograd, pa ostaje da vidimo koliko će ući na stadion u želji da isprovociraju skandal.

Da ovo rade navijači Dinama kao ubedljivo najvećeg kluba u Hrvatskoj pa i da razumemo borbu i rivalstvo dveju velikana, ali ovo zaista ostaje neshvatljiv potez ekipe koja nije osvojila relevantan pehar 20 godina.

33
2
1 Komentara
  1. Само нека дођу. Било би лепо, да понесу и нека обележја.
    Објасните им само, да се утакмица игра на нашој Маракани, а не на њиховом стадиону ЈНА!

    2
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter