2
Fudbal
Mitar Mrkela

FOTO: FK Crvena zvezda

MRKELA JASAN PRED MEČ SA BENFIKOM: Hoće da se ponovi jedan istorijski meč!

Objavljeno: 17.09.24 u 16:13

Evo šta je rekao sportski direktor crveno-belih.

Duel između Crvene zvezde i Benfike zakazan je za četvrtak, sa početkom u 18.45 časova, na stadionu „Rajko Mitić“,a Mitar Mrkela jasan je o tome šta očekuje za ovaj duel.

„Vredno smo radili u prethodnom periodu kako bi potpuno spremni dočekali utakmicu protiv Benfike na ‘Marakani’. Utisak mi je da smo iz meča u meč sve bolji i da je ekipa u potpunosti postala homogena. Svi su se adaptirali na zahteve Zvezde i šefa stručnog štaba Vladana Milojevića. Simbolično, i pre 40 godina je Zvezda igrala protiv Benfike, kada sam akter utakmice bio na terenu, a evo i 19. septembra će se to ponoviti. Sada imam drugu ulogu, ali dobro znam kakva je moć ‘Marakane’. Tada smo na krilima navijača uspeli da od 0:2 dodjemo do 3:2. Nadam se da će Zvezda ponovo biti uspešna protiv Benfike“, rekao je Mrkela, prenosi zvanični sajt kluba.

On je istakao da je uveren da će Zvezda imati veliku podršku navijača na duelu sa Benfikom.

„Biće pune tribine, uopšte nemam dilemu kada je to u pitanju. Već sada vlada euforija, svi razgovaraju o utakmici, a mi u pozitivnom svetlu dočekujemo Benfiku. Karata još ima, ali ne u velikom broju, tako da pozivam navijače koji još uvek nisu obezbedili svoje mesto na Marakani da to učine već sada. Verujem u moć Marakane, 19. septembra 1984. godine je bilo upravo tako, kao i još mnogo puta kasnije“, zaključio je Mrkela.

7
1
2 Komentara
  1. Crveno- Ovom izjavom druga Mrkele stavljam znak pitanja na njegovuminteligenciju. Zvezda u timu ima tuce afričkih galaktikosa, Nedaje, Olanjika, Dačio, Dilson, Điga, Kotompa Mvumpa i Kanga, koji su svi svojevremeno došli u Zvezdu kao rezervisti ili nakon isteka ugovora kao slobodni igrači! Kako sa ovim škartom iz Afrike da budemo konkurentni u LŠ?!

    1
    0
    Odgovori
    • možda bi trebao ti da dodješ i da odigraš meč doktore! ili pazi, još bolje, zaposli se kao sportski radkik, izgaraj neku deceniju na sceni, pa dovedi halanda i ekipu sitija u zvezdu!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter