0
Domaći fudbal
Cukaricki v Radnicki Nis Serbian Superleague 2024

Cukaricki v Radnicki Nis Serbian Superleague 2024

NIKOLA DRINČIĆ EKSKLUZIVNO ZA HOTSPORT: Trener niškog Radničkog objasnio kontekst sinoćne izjave nakon pobede nad Jedinstvom! (FOTO+VIDEO)

Objavljeno: 17.09.24 u 14:49

„Čini mi se da pojedinicima ne odgovaraju dobri rezultati Radničkog i da pogrešnim i pomalo zlonamernim tumačenjima žele da naruše odnose u klubu.“

Radnički iz Niša je sinoć na gostujućem terenu pobedio Jedinstvo sa Uba rezultatom 2:0. Zanmiljivu izjavu nakon utakmice imao je šef stručnog štaba Nišlija, Nikola Drinčić koji je naglasio da na pobedi čestita samo njegovim igračima.

Ostale su nedoumice šta je on ovom izjavom hteo da kaže i da li je bila indirektno upućena nekome. Zato je HotSport kontaktirao trenera Radničkog, a on je precizirao svoje reči i objasnio kontekst izjave.

U kontekstu moje izjave koju su pojedinci pogrešno razumeli, želim da naglasim da čestitku mojim igračima na sjajnoj igri, treba shvatiti u kontekstu poštovanja prema njihovom trudu i radu koji su uložili ali to ne znači i negiranje značaja rukovodstva kluba, bas naprotiv. Uostalom, ja sam i kao igrač bio ispoštovan od strane ove Uprave i srećan u Nišu. To je i bio jedan od glavnih razloga što sam i prihvatio poziv istih tih ljudi da kao trener predvodim Radnički. Kao i pre 6 godina, tako i danas, imam odličnu saradjnju sa njima i mogu da kaže sve najbolje o predsedniku, upravi kluba, kao i o svim zaposlenima.
Prvi čovek kluba Ivica Tončev mi je pružio sve što sam tražio, čak i više, da bi mogli da Radnički vratimo na stare staze slave, što polako već i činimo. Čini mi se da pojedinicima ne odgovaraju dobri rezultati Radničkog i da pogrešnim i pomalo zlonamernim tumačenjima žele da naruše odnose u klubu. Ovom prilikom im kažem da neće uspeti u tome. Ja sa članovima Uprave – predsednikom i svim zaposlenima u klubu imam odlične poslovne, pa i prijateljske, odnose.
Ponavljam, u Radničkom sam prezadovoljan i nadam se da ćemo zajedno sa članovima Uprave kluba nastaviti kao i do sad i da ćemo beležiti sve bolje rezultate, što Radnički i Niš svakako zaslužuju.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

5
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter