0
Košarka
KSS Okupljanje Kosarkaske Reprezentacije Srbije

KSS Okupljanje Kosarkaske Reprezentacije Srbije

PITALI SU BOGIJA ŠTA MISLI O KARIJEVOM ODLASKU IZ REPREZENTACIJE: „Ma daj…ja mu ne verujem!“ (VIDEO)

Objavljeno: 16.09.24 u 19:38

„Taj kult reprezentacije i pobednički mentalitet koji se jako teško gradi.“

Bogdan Bogdanović je večeras bio gost emisije Oko na RTS-u, gde je govorio o brojnim aktuelnim temama, uključujući uspehe sa nacionalnim timom, kako na nedavnim Olimpijskim igrama u Parizu, tako i na prošlogodišnje srebro na Svetskom prvenstvu u Manili.

Međutim, jedan od ključnih trenutaka večeri bio je Bogdanovićev komentar na najavu selektora Svetislava Pešića da napušta tu poziciju, što je nedavno uzdrmalo košarkašku javnost u Srbiji.

Naravno. Mi smo u nekoj našoj grupi komentarisali to i svi smo reagovali kao ‘ma daj…’. Ne znam, ja mu ne verujem! Ja mislim da će on ostati, znajući njega i znajući koliko smo se približili i koliko smo vremena ulagali da napravimo tu radnu atmosferu, taj kult reprezentacije i pobednički mentalitet koji se jako teško gradi, a koji nekim potezima može veoma lako da se izgubi. Tako da malo prebacimo i na Karija pritisak – izjavio je Bogdanović.

3
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter