0
Evrokupovi
Fudbal Memorijal Goran Bunjevcevic Bunja

FOTO: STARSPORT

IGRAO I ZA ZVEZDU I ZA BENFIKU, PA PORUČIO: „To može da bude prednost crveno-belih u finišu!“

Objavljeno: 16.09.24 u 15:50

„Na strani Crvene zvezde ističem Ivanića…“

Crvena zvezda će ove sedmice započeti svoje učešće u Ligi šampiona, a prvi protivnik ekipi Vladana Milojevića biće Benfika. Utakmica se igra na stadionu Rajko Mitić u četvrtak, 19. septembra, s početkom u 18.45 časova.

Ovaj duel između srpskog i portugalskog velikana privukao je pažnju, a za portugalski sportski list A Bola oglasio se Zoran Filipović, bivši fudbaler koji je igrao za oba kluba.

– Na strani Crvene zvezde ističem Ivanića. Igra na sredini terena, ali je veoma dobar ofanzivac i zaista je u dobroj formi. Di Marija je izvanredan igrač, čak i u poznim sportskim godinama može da odlučuje utakmice. On je veoma inteligentan igrač. Sviđa mi se i Turčin kojeg je Benfika angažovala, kao i veoma mladi portugalski štoper Antonio Silva – rekao je Filipović.

fss izborna skupstina 70016
FOTO: STARSPORT

Nemanja Radonjić bi mogao da zaigra protiv bivšeg kluba. Nosio je dres Benfike kao pozajmljen fudbaler Olimpik Marselja na 11 utakmica postigao jedan pogodak.

– Radonjić je ušao u poslednjoj utakmici i još nije u formi, ali ubuduće će igrati češće. Pokazao je sve kvalitete u Crvenoj zvezdi. Sigurno će biti veoma motivisan, ali ne verujem da će igrati od početka. Verovatno će ući, pošto mu fizička forma još nije idealna. To može da bude Zvezdina prednost u finišu – istakao je Zoran Filipović.

3
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter