0
Evropske lige
Serbia v Spain UEFA Nations League 2024/25 League A Group A4

Serbia v Spain UEFA Nations League 2024/25 League A Group A4

ENGLEZI SU ODUŠEVLJENI BLEKIJEVOM IGROM: Očigledno postoji nešto što prija srpskim defanzivcima u najboljoj ligi na svetu!

Objavljeno: 15.09.24 u 14:09

Kapiten srpske reprezentacije pokupio simpatije navijača Notingem Foresta!

U jučerašnjoj utakmici na Enfildu, Nottingham Forest ostvario je neočekivanu pobedu protiv Liverpoola rezultatom 1:0. Defanzivac srpske reprezentacije, Nikola Milenković, bio je jedan od ključnih igrača u timu Foresta, impresionirajući ne samo saigrače i navijače, već i širu fudbalsku javnost u Engleskoj.

Novi kapiten Srbije pokazao je vrhunsku formu u odbrani, čvrsto zatvorivši prilaze golu i dokazujući da je zrelost stečena tokom godina provedenih u Italiji ključna za njegov uspeh u Premijer ligi. Milenković je svojim performansom potvrdio da je pravo pojačanje za „šumare“ u njihovoj borbi za visoke pozicije.

Njegova snaga i liderstvo na terenu izazvali su lavinu reakcija na društvenim mrežama, a tvitovi o njegovoj igri nakon senzacionalne pobede preplavili su internet, od kojih mnogi ističu njegovu važnost za tim.

3
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter