0
Extreme
pejić bakočević

FOTO: Instagram/fnc_mma

BORBA O KOJOJ BRUJI REGION: Vaso Bakočević dobio nokaut, sudije mu dodelile pobedu, pa rešio da objavi MMA penziju! (VIDEO)

Objavljeno: 08.09.24 u 08:43

Svega je bilo na FNC 19!

Dugo iščekivani duel između Filipa „Nitra“ Pejića iz Hrvatske i Vase „Psihopate“ Bakočevića iz Crne Gore na FNC događaju u Puli završio se kontroverzno. Iako je Pejić nokautirao Bakočevića, završnica borbe ostala je u senci nesportskog poteza koji je rezultirao diskvalifikacijom.

Nakon što je Pejić nokautirao Bakočevića, usledio je zabranjeni „soccer“ udarac u glavu protivnika koji je već bio na zemlji, što je protivno pravilima MMA.

Zbog ovog nesportskog poteza, Pejić je diskvalifikovan i ostao bez pobede, uprkos tome što je do tada dominirao u borbi.

Sudijska odluka izazvala je dodatni šok kada je Bakočević odbio da primi pobednički trofej, smatrajući da nije zaslužio pobedu na takav način. U pokazivanju sportskog duha, prišao je Pejiću, koji je bio vidno razočaran, i podigao njegovu ruku, priznajući da je Pejić bio bolji u oktagonu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fight Nation Championship (@fnc_mma)

Zamisli da dođem kući i kažem deci da sam pobedio, a onda pokažem ovaj snimak. Ja sam se borio dok su „soccer kickovi“ bili legalni, tako i treba da bude. Filip Pejić je pobedio nokautom u prvoj rundi – rekao je Vaso nakon meča i dodao:

– Ovo je bio moj poslednji MMA meč. Samo ću da se borim golim rukama. 

2
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter