4
Domaći fudbal
Serbian soccer league,OFK Beograd Vs. Red Star

FOTO: STARSPORT

DA LI OVO ZNAČI BOLJE SUTRA ZA CRNO-BELE? Milija Babović novi predsednik Partizana?!

Objavljeno: 04.09.24 u 08:26

Velike promene u Humskoj!

Iako se često kaže da „nikad nije kasno“, neki će posle evropskih eliminacija smatrati da je prilika već prošla. Kada je Aleksandar Stanojević dogovarao povratak u Humsku, jedan od njegovih glavnih uslova bio je da se klub ojača na svim nivoima, što se, međutim, do sada nije dogodilo. Ipak, tokom predstojeće reprezentativne pauze, stvari bi se mogle promeniti, pogotovo ako se uzme u obzir nedavni razvoj događaja koji sugeriše da bi Partizan mogao dobiti novog predsednika.

Prema saznanjima Mozzartsporta, Milorada Vučelića na čelu kluba mogao bi zameniti Milija Babović, ugledni srpski biznismen, koji ne krije svoje emocije prema crno-belima i koji se čini kao najlogičnije rešenje u trenutku kada mnogi izbegavaju preuzimanje odgovornosti za Partizan.

Još u junu, kada je Stanojević započeo svoj treći mandat, Babović je figurirao kao ozbiljan kandidat za ulazak u Upravni odbor. Iako do danas nije postao deo kluba, promene koje su se dogodile po dolasku novog trenera bile su više kozmetičke nego suštinske, s obzirom na to da su mnogi iz kluba pokazali slab entuzijazam u pružanju podrške. U tom periodu se govorilo da bi Babović mogao dobiti mesto u Upravnom odboru, pa čak i funkciju potpredsednika, a sada se čini da bi mogao napredovati do pozicije prvog čoveka kluba.

Ipak, ništa nije sigurno, jer se u Partizanu situacija može promeniti u svakom trenutku. Istorija nas je naučila da ništa nije završeno dok se zvanično ne potvrdi.

Ostaje da se vidi kako će trenutni čelnici organizovati izbor Milije Babovića na predsedničku funkciju, s obzirom na to da je jedini put do toga preko Skupštine. Međutim, Skupština se tokom mandata Milorada Vučelića retko sastajala, a i kada bi bila sazvana, često je bila samo formalnost ili prilika za predsednika da apeluje na delegate da ga smene, što oni nikada nisu učinili, verujući da klub ne može bez njega. Ipak, sve upućuje na to da će Babović uskoro preuzeti vođenje kluba, koji je u prošlosti često pomagao, naročito finansijski.

Ukoliko Babović postane predsednik, moguće je da će doći do još nekoliko promena u kadrovskim rešenjima. Jedna od najzanimljivijih za javnost je potencijalni povratak Ivice Ilieva na mesto sportskog direktora, umesto Ivice Kralja. Ipak, niko ne spominje odlazak Miloša Vazure, niti se on sam povukao uprkos očiglednim problemima s kojima se klub suočava.

13
10
4 Komentara
  1. Dok ne vidimo leđa najvećem rasipniku ugleda i finansija FKP – Milošu Vazuri, može da dođe i sam Bog, neće biti ništa bolje.

    1
    0
    Odgovori
    • dok Vučelić i Vizura u paketu ne odu nema bolje za Partizan.

      I dok Oskar ne prestane da se bavi Partizanom i njegovim navijačima.Znamo svi ko je glavni,i ko cuva ledja ovom ološu u Partitanu.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter