3
Košarka

Frank Kaminsky (L), Zeljko Obradovic (LM), Ognjen Jaramaz (M), Uros Trifunovic (RM) and Balsa Koprivica (R) at ABA league round 15 match between kk Partizan and kk Krka, played at Stark Arena, 06.01.2024, Belgrade, Serbia. (Photo by Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©)

POMOĆNI TRENER PARTIZANA OTKRIO: Evo sa kojim domaćim igračima su Partizan i Željko Obradović pregovarali!

Objavljeno: 03.09.24 u 23:22

Partizan je želeo još više domaćih igrača, ali…

Pomoćni trener Partizana, Vladimir Androić, otkrio je koje domaće igrače je klub iz Humske pokušao da dovede u svoje redove.

Partizan je prošao kroz značajne promene u ekipi, sa Balšom Koprivicom kao jedinim igračem koji je ostao iz prethodnih sezona. Androić je objasnio da su pokušali da angažuju iskusne domaće igrače poput Vladimira Lučića i Nikole Milutinova, ali su uspešni bili samo u dovođenju Vanje Marinkovića.

Svih ovih godina pokušavali smo da vratimo neke igrače u Partizan. Recimo, Lučića, Milutinova… Nismo uspevali iz različitih razloga. Svaki trener želi da ima što više domaćih igrača, ali kad nešto ne može, ne može. Budžeti pojedinih klubova su gotovo neograničeni – izjavio je Androić.

Pored toga, osvrnuo se i na očekivanja navijača u vezi sa desetom evroligaškom titulom pod vođstvom Željka Obradovića.

Svi mi to očekujemo, ali pitanje je koliko je realno o tome pričati u ovom momentu. Naši zadaci su dobra timska hemija, dobra igra, a ako uspemo doći će i rezultati – zaključio je Androić u razgovoru za „Klabernet“.

12
13
3 Komentara
  1. Mnogo kasno ste krenuli u kampanju tj. u transfere. Pogotovo u odnosu na praksu nekih drugih klubova a sto se odnosi posebno na oba sporta, i fudbal i kosarku. Da li je to strategija nekih visih sila, ne znam ali taj drugi klub uvek obezbedi mnogo ranije novac i pokupi najbolja resenja, a mi ubogi kaskamo i na kraju stradamo. Jednostavno smo tu gde smo u zlom coporu i tesko je iz toga izaci a jos teze u tome coporu biti uspesan. Nadam se da sam jasan. U ostalom, vidimo sta se juce dogadjalo na trzistu…. Naravno da svi partizanovci dele ogorcenje zbog toga ,no „O tempora ,o mores“!

    1
    1
    Odgovori
  2. Da ste dali 2,6 miliona evra Milutinovu, kao što ste davali Panteru došao bi i on u Partizan. Što se Lučića tiče on je imao više puta priliku da se vrati, ali očigledno on nema želju za tim.

    1
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter