1
Domaći fudbal
Silas

FOTO: X/@VfB

TREĆI SEPTEMBAR ĆE SE DUGO PAMTITI NA MARKANI: Crvena zvezda ozvaničila transfer Silasa! (VIDEO)

Objavljeno: 03.09.24 u 22:21

Tri pojačanja ozvaničena!

Silas je postao treće pojačanje koje je Crvena zvezda ozvaničila ovog večernjeg dana.

Nakon dolaska Nemanje Radonjića i Radeta Krunića, crveno-beli su obezbedili i usluge reprezentativca DR Konga, koji stiže na pozajmicu iz Štutgarta.

Silas bi mogao postati najskuplje pojačanje u istoriji kluba, jer ugovor sadrži klauzulu koja omogućava otkup ovog brzonogog igrača za 10.000.000 evra.

Tokom trajanja pozajmice, Zvezda će preuzeti obavezu plaćanja Silasove plate, koja iznosi 1.200.000 evra neto, nakon što je prošle godine produžio ugovor sa Štugartom, sa kojim će crveno-beli igrati u Ligi šampiona 14. decembra na stadionu „Rajko Mitić“.

Nema sumnje, reč je o jednom od najbržih fudbalera u Evropi koji uspešno može da pokriva gotovo sve pozicije u napadu i koji atletskim sposobnostima pravi razliku na najvećim utakmicama. Uspešno je nastupao i kao desno, i kao levo krilo, i kao centarfor, pa u nekoliko navrata i kao prednji vezni – stoji u saopštenju kluba.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk)

 

27
1
1 Komentara
  1. Nista necete dobiti sa ovim prosipanjima novaca, bolje bi prosli da ste za Saldanju ponudili 10M evra i da vas bog pogleda. A time bi pomogli i komsijama da krenu stazom oporavka ,pa i srpskom fudbalu i Drzavi jer bi pare ostale u zemlji. Ovako sve ste nakaradno uradili, sebicno i,sto je najgore, procerdali ste velike pare a od ovoga tipa nece vas sunce ogrejati! Da li ste, u ostalom razmislili sto mu je cena toliko pala? Zasto nije dugo igrao i zasto ga nude na rasprodaju?
    I Rade Krunic je jos jedan promasaj, on je ispusena lula, star i van forme i ritma! Radonjic je druga prica, on zaista moze u Cergi dobro da kalajise. Ima partizanski talenat i instikt i preciznost. Poseduje brzinu i izvanrednu tehniku ali ima dva kondora u glavi koji se stalno svadjaju medjusobno! Tako da sa njim nikad nisi na cistom ,kako ce mu se cefnuti konkretnog dana i kako je ustao ,na koju nogu. Cudak i blizu da bude ludak!

    2
    4
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter