3
Domaći fudbal
lola

FOTO: Printscreen

SNIMAK HAOSA NA DERBIJU IZ DRUGOG UGLA: Smiljanić poludeo na sudiju, pa hteo da bije čoveka jer je snimao! (VIDEO)

Objavljeno: 01.09.24 u 16:38

Lolu Smiljanića posebno je iznervirao čovek koji je telefonom snimao čitav incident!

Omladinski večiti derbi u kom je Crvena zvezda savladala Partizan sa 3:0 obeležio je incident.

Naime, utakmica između omladinskih ekipa prekinuta je u 69. minutu, nakon što su mladi igrači Crvene zvezde poveli rezultatom 3:0.

Slavlje crveno-belih izazvalo je tenzije na terenu, a atmosfera je brzo eskalirala u haos. Nekolicina igrača Partizana nije mogla da izdrži provokacije, što je dovelo do opšteg haosa. Poseban trenutak u ovom razvoju situacije bio je trenutak kada je trener Partizana, Milan Smiljanić, zbog svoje uloge u incidentu dobio crveni karton.

Sada imamo i snimak iz drugog ugla, iz kog detaljnije može da se vidi šta se sve izdešavalo na terenu. Sve počinje od 1:29:40 (obeleženo je na videu). Vidimo da je Lolu Smiljanića posebno je iznervirao čovek koji je telefonom snimao čitav incident, te je on pokušao fizički da se obračuna sa njim kada ga je uočio.

3
6
3 Komentara
  1. Obavezno treba mlatiti svakog ko nekoga snima bez dogovora i saglasnosti sa istim. To je prava samovolja , bezobrazluk i zlonamernost prema osobi koju neko snima bez pitanja. Zato “ snimatelje“ bez dozvole tući na svakom koraku, kako bi se odvijali od loše navike.

    0
    1
    Odgovori
    • Obavezno treba mlatiti svakog ko nekoga snima bez dogovora i saglasnosti sa istim. To je prava samovolja , bezobrazluk i zlonamernost prema osobi koju neko snima bez pitanja. Zato “ snimatelje“ bez dozvole tući na svakom koraku, kako bi se odvikli od loše navike.

      0
      1
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter