0
Evrokupovi
Press Conference UEFA Champions League

FOTO: STARSPORT

IZJAVA KAPITENA PRED REVANŠ: Evo šta je rekao Uroš Spajić pred najbitniju utakmicu u dosadašnjem delu sezone! (VIDEO)

Objavljeno: 27.08.24 u 16:28

„Svaki igrač u Zvezdi nosi ogromnu odgovornost!“

Kapiten Crvene zvezde, Uroš Spajić, podelio je svoja očekivanja na nedavnoj konferenciji za novinare uoči revanš meča protiv Bode Glimta u plej-ofu za Ligu šampiona.

Spajić je naglasio da su igrači Zvezde u potpunosti svesni težine predstojećeg susreta.

Imamo jasnu sliku šta nas očekuje… Očekivanja su visoka, svima je poznato s kim igramo. Nismo dali sve od sebe u Norveškoj, pa ćemo se truditi da budemo bolji i odlučniji u revanšu i uz pomoć publike da izborimo mesto u Ligi šampiona“, rekao je Spajić

Ne bih razdvajao strance i domaće igrače, svi smo u službi tima. Nije bilo najsjajnije tih par dana, ali mislim da smo se dobro pripremili, izanalizirali, videli šta je bilo loše, šta dobro. Uloga odbrane je jako bitna, znatno je lakše ako ne primimo gol. Oni su jaki, dinamični, agresivni i probaćemo da odgovorimo ukoliko želimo pozitivan rezultat, a svima je jasno da želimo.

Progovorio je i o odgovornosti i težini dresa Crvene zvezde.

– Svaki igrač u Zvezdi nosi ogromnu odgovornost… Osetili smo da smo izneverili navijače, njihova frustracija je bila očigledna jer smo mogli da igramo bolje. Nakon meča smo shvatili da smo možda mogli više da uradimo. Sačuvali smo energiju za sutrašnji meč, ne smatram sebe ključnim, svi smo tu za tim i treba da se ponašamo kao jedna celina i pokažemo hrabrost. Zvezda je veliki klub, nemamo pravo da podcenjujemo nikoga, bez obzira na ime protivnika, i naš zadatak je da damo sve od sebe i izborimo mesto u Ligi šampiona –  zaključio je Spajić.

6
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter