0
Domaći fudbal

Mitar Mrkela Crvena Zvezda v Radnik Surdulica - Mozzart Super League Season 2022/2023 on July 29, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

MRKELA IMA JASAN STAV O POJAČANJIMA: Sportski direktor Zvezde otkrio da li će biti još dolazaka na Marakanu!

Objavljeno: 26.08.24 u 20:19

„Sve karte su bačene na Bode“

Fudbaleri Crvene zvezde u sredu od 21 čas igraju revanš utakmicu u plej-ofu za Ligu šampiona, a rival im je norveški Bode/Glimt. 

Pred ovaj susret govorio je sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela i između ostalog se dotakao prelaznog roka.

– Dolasci se spremaju non-stop. Mi u svakom trenutku sa našim skauting timom radimo na tome da imamo rešenje za svaku poziciju. Trenutno ne razmišljamo o pojačanjima, sve karte su bačene na Bode. Ako bude odlazaka posle tog duela, tada ćemo pričati o novajlijama. Kako odmiče sezona sve smo bolji, forma će ići uzlaznom linijom i u narednim nedeljama. Imali smo povrede Olajinke, Glazera, Ivanića… Svi su u ovom trenutku spremni da igraju – objasnio je Mrkela.

Ono što je sigurno, u slučaju negativnog ishoda protiv Norvežana, crveno-beli imaju zagarantovanu grupnu fazu Lige Evrope.

Zvezda se desetak godina ozbiljno sprema i raste. Napredovali smo organizaciono i infrastrukturno, ulagali u ekipu sve više novca. Imamo vredan tim, za naše igrače postoje milionske ponude, neke smo prihatili, a neke odbili. Svake godine, uprkos odlascima, bili smo sve jači i tako će se nastaviti – zaključio je Mrkela.

16
3
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter