0
Evropske lige
viber image 2024 07 17 23 43 26 056

FOTO: X/@AVFCOfficial

SADA JE PRAVA PRILIKA: Kosta Nedeljković u narednom periodu prvi desni bek Aston Vile?!

Objavljeno: 26.08.24 u 18:30

Otvara se prostor za srpskog fudbalera…

Kako stoje stvari, Kosta Nedeljković će u narednih mesec dana biti glavna opcija Unaija Emerija na poziciji desnog beka u Aston Vili.

Prva opcija, Meti Keš, je morao da napusti teren već u prvom poluvremenu subotnje utakmice protiv Arsenala zbog povrede, te će narednih mesec dana biti van stroja. To otvara prostor za srpskog 18-godišnjeg desnog beka.

Kosta Nedeljković je ušao u igru u 20. minutu i odigrao gotovo celu utakmicu protiv prošlogodišnjeg vicešampiona. Nedeljković je pružio vrlo dobru partiju, zaustavio Gabrijela Martinelija, čime je dokazao da može kvalitetno da zameni poljskog reprezentativca.

Ezri Konsa je među onima koji mogu da pomognu na poziciji desnog beka, ali je španski trener poručio da ga vidi na mestu štopera, što Kostu ostavlja trenutno bez konkurencije, pa možemo reći da je ovo idealna prilika za 18-godišnjeg srpskog beka da se dokaže.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter