2
Evrokupovi
Mitar Mrkela

Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

MRKELA JASAN: „Na Marakani su padali i mnogo veći timovi od Bodo/Glimta!

Objavljeno: 26.08.24 u 14:04

Samopouzdanje je očigledno na visokom nivou.

Crvena zvezda će u sredu od 21 čas igrati revanš susret u okviru kvalifikacija za ulazak u grupnu fazu Lige šampiona, a rival prvaka Srbije je Bodo/Glimt.

Sportski direktor „crveno-belih“ Mitar Mrkela smatra da Zvezda može i mora do preokreta u ovom dvomeču:

Iza nas je jedna utakmica, ispred nas druga. Izgubili smo sa 2:1 u Norveškoj, imamo aktivan rezultat pred revanš u Beogradu. Želimo da iskoristimo prednost „Marakane“, jer na njoj su padali mnogo veći timovi nego što je Bodo Glimt. Iskreno, svi u klubu verujemo u ovaj tim, stručni štab i naše navijače. Uz jedan lep ambijent možemo do četvrte Lige šampiona. Podrška navijača mnogo znači, pogotovo kada je istinski pun stadion na ovako važnim utakmicama. Puna Marakana znači puno, retko koji klub ima takvu energiju kao što je ima Crvena zvezda u navijačima – rekao je Mrkela za Blic, te potom dodao:

Crvena zvezda v Jedinstvo Ub Mozzart Super League Season 2024/2025
Crvena zvezda v Jedinstvo Ub Mozzart Super League Season 2024/2025

Dugo godina sam u fudbalu i dugo godina Crvena zvezda igra evropske kvalifikacije koje smo uspešno prolazili. Prošle godine smo bili direktni učesnici grupne faze Lige šampiona, ove smo u plej-ofu, a za nas je svaki rival vredan respekta. Koga god da smo dobili na žrebu, zaslužuje respekt, pa tako i Bodo Glimt koji je potvrdio da nije slučajno tu gde jeste. Više nije fraza da danas svi igraju fudbal, pa Bodo je ipak prvak svoje države. Ali naučeni smo da razmišljamo o sebi, da verujemo u sebe, a da se manje bavimo drugima. Dobro je da Crvena zvezda sama od sebe zavisi, pa ako pobedimo cilj je ostvaren. A podsećam opet, na našoj Marakani su padali mnogo veliki klubovi. Znamo kakva je istorija Crvene zvezde, kakva je snaga naših navijača – zaključio je on.

1
1
2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter