0
Domaći fudbal
Crvena Zvezda Novi Pazar, superliga Srbije

FOTO: STARSPORT

STOJIĆ NIJE JEDINI: Još jedan novajlija napušta Zvezdu?!

Objavljeno: 26.08.24 u 10:53

Samo što je došao, već bi mogao da napusti Marakanu!

Crvena zvezda već je na početku nove sezone odlučila da se rastane s jednim od svojih letnjih pojačanja, iako prelazni rok još uvek traje.

Nemanja Stojić, štoper koji je ovog leta stigao na „Marakanu,“ napustiće klub i preći u redove izraelskog Makabija iz Tel Aviva. Međutim, prema informacijama Sport kluba, Stojić možda neće biti jedini igrač koji će brzo napustiti crveno-bele.

Postoji mogućnost da i krilni napadač iz Paname, Puma Rodrigez, uskoro napusti Crvenu zvezdu. Rodrigez je u julu prešao iz portugalskog Famalikaa za sumu od 2 miliona evra, ali se navodno nije prilagodio očekivanjima u klubu i razmišlja o ponudi iz Severne Amerike.

Crvena Zvezda v Mladost Lucani Serbian Super Liga 2024 2025
FOTO: STARSPORT

Ipak, o njegovoj sudbini odlučuju čelnici kluba. Trener Vladan Milojević je Pumi pružio nekoliko prilika, a da se nije povredio, Panamac bi verovatno bio u startnoj postavi u prvom meču plej-ofa za Ligu šampiona protiv Bode Glimta, a moguće je da će zaigrati u revanšu za dva dana.

Nakon tog susreta biće jasnije kako će Crvena zvezda nastaviti sezonu. Prodaja Pume u ovoj fazi možda nije najbolje rešenje, s obzirom na to da je njegova karijera u Zvezdi tek počela i da ima potencijala da doprinese timu tokom trogodišnjeg ugovora sa bivšim evropskim i svetskim šampionom.

22
6
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter