2
Košarka
KK Partizan, Crno bela simfoninja predstavljanje ekipe

FOTO: STARSPORT

AJZAK BONGA PRED START SEZONE: „Bićemo spremni da zajedno idemo i u rat“ (VIDEO)

Objavljeno: 25.08.24 u 18:57

Bonga je obećao navijačima Partizana veliku borbu!

Ajzak Bonga, novi igrač Partizana, ima velika očekivanja od tima u predstojećoj sezoni. Trener Željko Obradović je ovog leta temeljno obnovio ekipu, dovodeći čak 14 novih igrača, dok je od prošlosezonskog sastava ostao samo Balša Koprivica.

Prvo moramo prvo da se upoznamo, da shvatimo šta ko od nas voli, a šta ne. Da naučimo jedni o drugima i sve ostale stvari. Na okupu imamo grupu sjajnih momaka. Posle nekoliko dana rada, bićemo spremni da zajedno idemo i u rat – izjavio je Bonga za TV Partizan.

Cilj Partizana ove sezone je jasan—plasman u Top 8 Evrolige, što im je prošle godine izmaklo.

Uvek je prvi cilj doći do plej-ofa. Onda ćemo da gledamo dan po dan.Plan je da igramo jako u svakoj utakmici. Imamo igrače koji imaju veliku širinu, u odbrani i napadu, što će značiti mnogo preuzimanja, gde će biti važna komunikacija. Ono što navijači mogu da očekuju od nas, pa i od mene, jeste da ćemo igrati snažno u svakoj utakmici i da ćemo uraditi sve što je potrebno da bi tim pobedio.

Bonga je takođe prokomentarisao svoje iskustvo na događaju „Crno-bela simfonija“, kada je tim zvanično predstavljen.

Nikad pre nisam doživeo ništa slično i samo nam je pokazalo u šta se upuštamo. U pozitivnom smislu. Bilo je sjajno videti tako nešto, kao neki mali koncert, na kome su svi pevali sve vreme, svi su bili jako emotivni u vezi sa svim. Neverovatnorekao je Bonga.

Do sada sam bio sa druge strane, ali sada sam deo toga. Biće sjajno imati takvu podršku na svojoj strani. Biće kao neki energetski “bust”, svaki put kada izađemo na teren, da budemo svesni da predstavljamo takav klubzaključio je Bonga.

3
2
2 Komentara
  1. Kakav rat košarka je ipak sport gde se nadmeću i takmiče dve ekipe i samo jedna pobeđuje a to je Crvena Zvezda. Da se zarati kod prvog ispaljenog metka ovaj bi pobegao ko muva bez glave a Marko Tatoviću dzaba favorizujes KK JSD, možeš samo himnu da zapevas koja je inače pesma Dubrovačkih trubadura ‘Dok vetar njiše palme’

    0
    3
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter