2
Domaći fudbal
FK Partizan v FC Dynamo Kyiv: Second Qualifying Round 2nd Leg UEFA Champions League

FOTO: STARSPORT

CRNO-BELI OSTAJU BEZ KAPITENA? Svetozar Marković na izlaznim vratima Partizana?!

Objavljeno: 25.08.24 u 16:52

Kapiten Partizana bi mogao da napusti klub u poslednjim danima prelaznog roka!

Kapiten Partizana, Svetozar Marković, mogao bi uskoro da napusti crno-bele, s obzirom na to da je za njega stiglo nekoliko ponuda. Centralni bek Partizana je privukao interesovanje Rajo Valjekana, a u trku se uključio i Makabi Tel Aviv, koji vodi srpski trener Žarko Lazetić.

Prema informacijama Telegrafa, ukoliko Marković izabere odlazak u Španiju, crno-beli će morati brzo da pronađu zamenu, jer prelazni rok u toj zemlji završava 30. avgusta.

S druge strane, ako odluči da pređe u Makabi i radi pod Lazetićevim vođstvom, Partizan ima više vremena za manevar, s obzirom na to da prelazni rok u Srbiji traje do 13. septembra, a u Izraelu do 18. septembra.

11
5
2 Komentara
  1. FKP pod hitno treba proterati ovu upravu trenera i ostale trenere koji su proterali iz kluba omladince a sada te iste momke dovode za veliki novac.Ovoga Stanojevića odmah proterati jer pored dokazanog neznanja pokazuje i drskost u rasturanju omladinske ekipe a u timu mu igra devet stranaca koji sa njim vode klub u propast.Treba li tome dodati da je taj umišljeni nesretnici zaratio sa vladom

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter