1
ATP

FOTO: x/ @ATPHalle

OGLASIO SE ČOVEK KOJI JE KRIVAC ZA SINEROV DOPING SKANDAL: „Ovo je jedina prava istina, ponosan sam!“

Objavljeno: 25.08.24 u 12:39

Oglasio se Sinerov „dželat“!

Tokom turnira u Indijan Velsu izbio je veliki doping skandal kada je italijanski teniser Janik Siner dobio dva pozitivna testa na klostebol, zabranjenu supstancu. Slučaj je izazvao veliku pažnju u teniskom svetu, ali je na kraju Siner oslobođen svih optužbi. Njegovi treneri su priznali da su slučajno uneli ovu nedopuštenu supstancu u njegov organizam, što je dovelo do povlačenja optužbi protiv Sinera.

Saopštenjem na društvenim mrežama morao je da se oglasi i sam Đakomo Naldi, koji je istakao da je bio pod konstantnom medijskom pažnjom prethodnih par dana. Pokušao je da objasni svoj slučaj.

– Jedina je istina da postoje dve staze pravde: ona prava koju određuju sudovi i ona (nažalost efikasnija) koju određuju mediji. Ova druga je previše često površna i retko zasnovana na konkretnim činjenicama, koje su u ovom slučaju, usput, javne. Kao posmatrač, uvek sam se pitao koji je cilj spektakularizovanja pravnih slučajeva, ako ne da se sudi, stvara ili uništava ljude i njihovu reputaciju. Danas, kao neko ko je u središtu svega ovoga, imam potvrdu toga!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Giacomo Naldi (@giacomonaldi)

– Pre godinu i po dana pridružio sam se fantastičnoj radnoj grupi, sastavljenoj od sjajnih ljudi, velikih profesionalaca i saputnika. Sa njima sam doživeo trenutke radosti i bola, delio emocije, okusio pobede i poraze. Sa ljudima iz ove grupe, stvorio sam snažnu vezu, ali pre svega sam mogao da postignem istorijske ciljeve, koji su nas uveli u istoriju italijanskog tenisa. Ponosan sam što sam bio deo ovog velikog tima, svestan da sam dao maksimum, da sam bio profesionalan 100%, ali i da sam dao više, jer kada uložite srce, sigurno je da ćete dati više. Teško je pomisliti da više nisam deo toga, teško je biti van kutije s vama i navijati za Janika, ali ću morati brzo da se naviknem – napisao je Naldi.

0
1
1 Komentara
  1. Pacovu žabarski, i sada kao treba da se poveruje u tvoju zlu ljigavu priču. Uneli ste doping rekli mu da će proći kroz vašu iskrenu priču. Sve drogeri do drogera – marš bre iz tenisa i ti i svi tvoji žabari zajedno sa tim drogerom Sinerom. Kukavičje jaje ste stavili pa ako progutaju biće ok. Marš iz tenisa kao i ove jajare i probisvet što ne maju muda da kažu 2 godine zabrane i zdravo! Maršššššššš

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter