3
Evrokupovi
miloje

FOTO: FK Crvena zvezda

MILOJEVIĆ POSLE PORAZA: „Pripremićemo se, borićemo se i videćemo, šta Bog da!“ (VIDEO)

Objavljeno: 20.08.24 u 23:18

Bode ga je fascinirao brzom igrom na ovom terenu!

Crvena zvezda je večeras doživela poraz od Bodea rezultatom 2:1 u prvom meču plej-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona, u uzbudljivom okršaju na norveškom terenu.

Trener Vladan Milojević prokomentarisao je utakmicu za Arenu sport, ističući kvalitet igre protivničkog tima.

Igramo protiv ekipe koja želi tranziciju, trku, jako dobro igraju na ovoj podlozi. Videli ste kako jednostavno kontrolišu loptu, to je fascinantno. Želeli smo da ne dozvolimo tu njihovu igru, ali trebalo je da budemo hrabriji. Nije ni to lako kada imate tako veliki pritisak, a možda se nismo negde snašli u tome.

U drugom poluvremenu je dobro funkcionisalo sa izmenama. Milson im je dosta problema pravio, ušli smo u trku sa njima, što je bio rizik, ali dali smo gol, uz još par šansi.“

To je to. Bode je dao golove onako kako ih inače daje, znali smo to, ali nismo uspeli da ih blokiramo. Imamo osam dana da se spremimo i nadam se da ćemo uz navijače da damo sve od sebe – optimista je Milojević.

Možda je Zvezda zapravo i prošla bolje nego što se činilo, jer je pored dva primljena gola, Bode imao još nekoliko odličnih prilika.

Rezultat je mnogo bolji nego da je ostalo 2:0, ali Bode će isto igrati i u revanšu, mislim da će biti otvorena utakmica, prsa u prsa. Ja čestitam igračima što su dali sve od sebe. Rekao sam da rastemo kao tim, imamo osam dana, pripremićemo se, borićemo se i videćemo, šta Bog da –  zaključio je Milojević.

8
6
3 Komentara
  1. pusti Boga na miru,ima on i precih poslova od loptanja.preuzmi odgovornost za ono zasta si placen i u revansu daj rezultat koji se ocekuje.

    4
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter