0
Evrokupovi
Najnovija vest HOT SPORT

FOTO: HOTSPORT

SRPSKI NAVIJAČ NAPRAVIO HAOS U NORVEŠKOJ: Napao dve osobe, pa pokušao da pobegne!

Objavljeno: 20.08.24 u 20:26

Prava katastrofa!

Pred današnji susret između norveškog Bodea i Crvene zvezde, u malom gradiću su zabeležene neprijatne scene. Prema dostupnim informacijama, jedan srpski navijač je uhapšen zbog napada i pokušaja bekstva.

Prema izveštaju norveškog lista Dagbladet, incident se dogodio oko tri popodne. Norveška policija izvestila je da je srpski navijač udario vozača automobila.

– Vozač iz automobila je verovatno gledao ka navijaču, što se ovome nije dopalo, ali nije bilo nikakve provokacije sa njegove strane – izjavio je operativni menadžer Johansen.

Navijač u svojim dvadesetim godinama otvorio je vrata automobila i udario osobu unutar vozila. Nakon toga, vratio se u fast-food restoran gde je napao još jednog radnika pre nego što je izbačen iz objekta.

– Pokušao je da pobegne tokom hapšenja i da udari policijskog službenika – dodao je Johansen.

Policija je uspešno uhapsila i zadržala osumnjičenog.

On neće moći da prisustvuje večerašnjem meču. Nakon toga, biće odlučeno da li će biti zadržan ili vraćen nazad sa ostatkom navijača za Srbiju čarterom večeras.

Povratni let navijača Crvene zvezde za Srbiju zakazan je za 00:45 sa aerodroma „Bode“.

– Na avioprevozniku je da li će prijaviti sve incidente koji su se dogodili tokom leta za Norvešku – zaključio je operativni menadžer policije.

5
4
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter