2
Evrokupovi
Tekstilac Crvena Zvezda, Superliga Srbije

FOTO: STARSPORT

STARTNIH 11 ZVEZDE ZA MEČ SA BODEOM: Trener Milojević spremio jedno iznenađenje!

Objavljeno: 20.08.24 u 19:22

Fudbaleri Zvezde igraju sa Bodeom večeras!

U poslednjem trenutku, Crvena zvezda je napravila izmene u početnom sastavu za meč protiv Bodea. Povreda Pume Rodrigeza primorala je stručni štab da Luku Ilića ubaci u startnu postavu.

Ostaje da se vidi kako će srpski šampion taktički izgledati na terenu, s obzirom na to da Ilić može zauzeti različite pozicije. Da li će Ilić biti postavljen na krilo ili će formacija tima biti značajnije promenjena, tek će se videti.

Očekivani sastav Crvene zvezde za ovu utakmicu je: M. Ilić – Seol, Điga, Spajić, Rodić – Hvang, Elšnik – L. Ilić, Ivanić, Olajinka – Endijaje.

Luka Ilić se tokom priprema pokazao kao jedan od istaknutijih igrača Zvezde, posebno na pripremama u Rusiji, zbog čega je bio u startnoj postavi protiv Jedinstva iz Uba i Mladosti iz Lučana u Superligi. Međutim, povratak Mirka Ivanića značio je da Ilić mora da se povuče na klupu, te je u poslednjim mečevima protiv Tekstilca, Novog Pazara i Čukaričkog ulazio u završnici utakmica. U duelu sa Pančevom, iako je ušao tek u 81. minutu, uspeo je da postigne gol već nakon osam minuta igre.

Milojević je u prethodnim utakmicama davao prednost Jegoru Prucevu na desnom krilu, ali sada je odlučio da zadrži ruskog fudbalera van startne postave. Felisio Milson, koji obično igra na levom krilu, takođe je bio jedna od opcija, ali je očigledno da je šef struke Crvene zvezde želeo da ojača sredinu terena, gde se očekuje ključna borba za dominaciju na terenu.

1
2
2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter