1
Košarka
PARTIZAN SIMFONIJA 10

FOTO: Starsport

OBRADOVIĆ OTKRIO DA JE PARTIZAN NEPLANIRANO PROMENIO CEO TIM: Igrači su sami hteli da odu! (VIDEO)

Objavljeno: 20.08.24 u 15:23

Jasan je potpuno Željko.

Na svečanoj ceremoniji u „MTS dvorani“ predstavljen je novi sastav tima Partizana za sezonu 2024/25. Videli smo veliki spektakl, a za klupsku televiziju govorio je i Željko Obradović.

„Okolosti su bile takve da smo morali da reagujemo na taj način. naravno da nismo imali u planu da promenimo celu ekipu, da ostane samo jedini igrač. U toku leta je bila želja pojedinih igrača da odu iz kluba, igrača koji su imali ugovore. Takođe, imali smo neke opcije u odnosu na neke druge igrače. U dogovoru sa njima smo povlačili poteze. Sve je na kraju ispalo ovako kako je ispalo. Napravili smo novu ekipu i mislim da možemo da budemo zadovoljni“, objasnio je Obradović.

Ponovio je šef stručnog štaba kluba iz Humske da svako ko je deo Partizana mora das e ponaša kako dolikuje grbu.

„Partizan je brend, iznedrio je plejadu fantastičnih igrača i trenera. Ime mora da se štiti. Ja više nisam Željko Obradović, ja sam trener Partizana Željko Obradović i gde god da sam moram u skladu s tim da se ponašam. Tako i ovi momci koji su došli. Niko od njih više nema privatno ime i pravo na privatnost u tom smislu. Šta god bude radio i gde god, ispred imena i prezima će stajati igrač Partizana. U tom smisu moraju da se ponašaju kako dolikuje ovom grbu, Svi moramo da budemo svesni gde se nalazimo“, jasan je bio Obradović.

24
5
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter