2
Košarka
PARTIZAN SIMFONIJA 49

FOTO: Starsport

EVO KAKO JE IZGLEDAO PARTIZANOV SPEKTAKL: O Crno-beloj simfoniji pričaće se godinama! (VIDEO)

Objavljeno: 20.08.24 u 08:12

Sve je spremno za početak priprema!

Na svečanoj ceremoniji u „MTS dvorani“ predstavljen je novi sastav tima Partizana za sezonu 2024/25. Videli smo veliki spektakl, a navijačima se obratio prvi čovek kluba, Ostoja Mijailović.

– Dobrodošli na „Crno-belu simfoniju“. Pažljivo sam ovaj film pogledao nekoliko puta i svaki put su mi pošle suze, iako važim za tvrdog čoveka. Klub navršava skoro 80 godina od osnivanja i osam godina od kako sam na čelu kluba, možda najtežih, ali i najlepših koje sam živeo.

Nakon što je predsednik kluba Ostoja Mijailović održao govor i svi igrači su se pojedinačno predstavili, prisutnima se obratio i trener Željko Obradović.

Da si sve prošao, sve video… Važi. Prelepe stvari, pomeramo granice. Još jednom želim da se zahvalim svim ljudima u organizaciji predivne večeri – rekao je Obradović i dodao:

Prilika je da se čestita našoj reprezentaciji na izvanrednim igrama i na fantastičnom rezultatu. Čestitke idu svim igračima, stručnom štabu, predsedniku KSS, našem Saši Daniloviću. Kariju Pešiću. Naravno, moraću da istaknem našeg kapitena koji nam se vratio, Vanji. Čestitam naravno Aleksi, koji je bio do skoro sa nama, igrao je izvanredno i još dvojici momaka koji su deo istorije Partizana, Bogdan Bogdanović i Nikola Milutinov. Čestitke i svim ostalim igračima. Ogroman uspeh, učinili su nas ponosnim“, rekao je Željko. On je takođe najavio planove za budućnost tima, rekavši: „Ponovo ćemo biti jedan od najmlađih timova u Evroligi. Hvala Ostoji Mijailoviću i svim članovima UO što su uradili sve da budemo konkurentni. Probaćemo sledeće godine da dobijemo licencu na tri godine. To je glavni cilj. Privilegija je biti u Partizanu u bilo kom smislu.

Obratio se i novim igračima:

Dobrodošli u Srbiju, Beograd i naš klub, Partizan. Kao što sam vam rekao, osetićete nešto što ne osećate nigde drugde, ovi ljudi će vas uvek gurati napred tokom utakmice.

Na kraju, trener crno-belih je primio ovacije prisutnih, koji su ga ispratili sa velikim aplauzom.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

12
2
2 Komentara
  1. Sigurno će se godinama pričati. Promociju tima počeše da naplaćuju svojim navijačima. Kao loš cirkus je bila predstava. Platio da vidi cirkuske atrakcije, a samo se čuli bubnjevi i prodefilovale životinje.

    1
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter